The Girlshouse

9 oktober 2014

die fotopagina voor een impressie! (more…)

elke ochtend samen bij God

20 september 2014
fff

Elke doordeweekse dag staan vanaf 10.30u de deuren open. Worship en intercession, samen bidden, samen of alleen God zoeken en vinden, bij Hem zijn, worshippen en doorbreken.
Je bent van harte welkom!

Trainingsdag met Henk Vink

8 september 2014
henk vink

Trainingsdag met Henk Vink, onderwerpen: Grenzen en communicatie

Henk is getrouwd met Evelien, ze hebben drie zonen en inmiddels hun eerste kleinkind. Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt, wonen ze nu in Heemstede.

(more…)

Helaas zijn een aantal van onze contactformulieren en het emailadres events@jc-lighthouse.nl nog niet bereikbaar. Er wordt hard aan gewerkt. In de tussentijd van info@jc-lighthouse.nl alles op. Mail naar dat adres komt altijd aan en wordt beantwoord. Excuses!!

Family church

15 juli 2013
fam ch

1.5jaar terug zijn wij als Lighthouse begonnen met een family church. Naast onze vrijdagavonden, samenwerkingen buiten de deur, de family home en de reizen hebben we nu 2 keer in de maand een zondagdienst. Elke 1e en 3e zondag van de maand.

We ervaren dat het de tijd is. De visie en insteek is dat de family church zoals het woord al zegt zich richt op families en familie zijn. We hebben geen aparte kindersamenkomst. De kinderen hebben in de zaal een speelhoek waar zij kunnen spelen maar toch onderdeel kunnen zijn van de worship en het gebed. Na de dienst sluiten we af door gezamenlijk te lunchen.

We streven ernaar de hosting van de dienst en het delen van het woord te laten rouleren en veel samen te werken met sprekers van buitenaf die wel in ons DNA bewegen. Familie zijn, intimiteit met God, het Vaderhart.

Elke 1e en 3e zondag van de maand. De vrijdagavond voor deze zondag komt dan te vervallen.

Mocht je met een grote groep komen, mail dan even naar events@jc-lighthouse.nl zodat we zeker weten dat we genoeg borden klaarzetten!

Feel welcome, be blessed